Festa del Temps

Volem informar-vos que per segon any consecutiu s’organitza la Festa del Temps. Que s’organitza conjuntament amb els bancs de temps de Barcelona y de la resta de Catalunya.

 

Encara no hem rebut gaires fitxes per participar en els tallers ni als espectacles, les necessitem per organitzar.nos. Les detas límit per rebre sol·licituds son: el 15 de maig pels espectacles i el 29 de maig pels tallers. En aquest mail trobareu els enllaços per poder complimentar-los i enviar. La nostra companya Johanna del Bdt de Sant Martí s’encarrega de rebre’ls i organitzar els espais.

 

Reserveu-vos ja mateix la data: 17 de juny al Parc de la Catalana (Barcelona), on ens esperen el companys del Banc de Temps de la Barceloneta.

 

La jornada arrencarà a les 10h del matí amb diferents tallers i activitats i per la tarda hi haurà espectacles en viu: dansa, teatre, música, etc. Comptarem amb servei de bar, wi-fi gratuït i activitats infantils. Tot a càrrec dels mateixos usuaris i usuàries dels bancs de temps i al millor lloc, al mateix costat de la platja.

 

Ara tan sols cal triar com vols participar-hi.

 

1.      Vine a passar el dia amb nosaltres. Segueix i comparteix les novetats via Facebook .

2.      Vine de voluntari. A mes de gaudir del dia podràs col·laborar en l’organització de la Festa. Contacta el teu Banc de Temps o directament     a festadeltemps@gmail.com

3.      Anima’t a organitzar un taller o actua al nostre escenari, rebreu a canvi 3 hores en compensació. Tan sols cal que omplis la teva proposta de taller  o proposta d’espectacle (consulta les normes abans). Teniu fins el 10 de maig i fins el 31 de maig respectivament.

 

I per anar fent boca, a la pàgina de facebook de la festa podreu veure les fotos i activitats de l’edició anterior. Segur que veureu cares conegudes 🙂